Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Nicolae Constantin, a declarat, după înfrângerea de sâmbătă cu Universitatea Craiova, scor 1-2, că nu ştie de ce pierde echipa sa în ultimele minute. Tehnicianul ploieştenilor a vorbit şi despre ”cazul Tamaş”, unde consideră că a făcut ceea ce trebuia să facă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pierdem uşor în ultimele minute. Tot se vorbeşte de legea compensaţiei, că o să se întâmple, dar la noi nu se întâmplă nimic. Nu ştiu ce să zic. Nu cred că e de vină lipsa de concentrare, nu vreau să cred. Sper că e ghinion. Trebuie să analizăm, să lucrăm, să muncim şi să aşteptăm următorul meci.

Despre cazul Tamaş nu mai e de spus nimic. Lumea înţelege doar ce vrea să înţeleagă. Înregistrarea asta a fost făcută de mine, doar că nu era privată, era publică încă dinainte de a o da eu. Tamaş avea telefonul pe speaker, alături de el erau jucători şi alte persoane. Deci, convorbirea a fost publică încă înainte de a o da eu. Deja jucătorii ştiau ce s-a discutat acolo, nu aveam cum să nu dau. Nu a fost premeditare sau instigare, totul a venit de la el. Deranjul a fost mare atunci când am aflat că telefonul a fost pe speaker şi tot vestiarul ştia despre asta.

Am dat înregistrarea doar către suporteri. Atâta timp cât înregistrarea a fost publică, erau 12 jucători acolo, poate să încerce să mă dea în judecată. Eu îmi duc crucea mai departe, obiectivul e salvarea de la retrogradare. Nu m-am gândit la plecare. Consider că am făcut ce trebuia să fac. Am pierdut un jucător valoros, dar am câştigat un vestiar aşa cum era înainte să vinăTamaş la noi” , a declarat Nicolae Constantin după meciul de la Craiova.

Universitatea Craiova a învins cu scorul de 2-1 pe Petrolul Ploieşti, cu un gol marcat în prelungiri

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.