Tenismenul australian Nick Kyrgios i-a criticat pe organizatorii turneului Adria Tour, după ce Borna Ciorici şi Grigor Dimitrov au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o decizie idioată ca acest turneu să continue. Recuperare uşoară, băieţi, dar iată ce se întâmplâ când nu se respectă protocolul. Nu este o glumă", a scris Kyrgios pe Twitter.

 

Tenismenul croat Borna Ciorici este al doilea jucător participant la Adria Cup testat pozitiv cu noul coronavirus, după bulgarul Grigor Dimitrov.

Ciorici a anunţat personal pe Twitter că este pozitiv, precizând că nu are simptome. 

Diminică seară, Grigor Dimitrov a anunţat, tot pe reţelele de socializare, că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Finala etapei a II-a a competiţiei demonstrative organizate de liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, în Croaţia, a fost anulată.

Fără să aibă simptomele Covid-19, Djokovici a refuzat să fie testat în Croaţia şi a părăsit ţara. El ar urma să fie testat la Belgrad.

Potrivit SportKlub, antrenorul lui Djokovici, Marko Paniki, ar putea fi şi el pozitiv, la fel ca antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţa nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.