Proprietarul echipei de fotbal american Carolina Panthers, David Tepper, a fost amendat miercuri cu 300.000 de dolari pentru „comportament inacceptabil” după ce a aruncat cu o băutură în fanii echipei Jacksonville Jaguars.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc în timpul unui meci pierdut de echipa Carolina Panthers la Jacksonville, cu echipa locală Jaguars, scor 0-26. David Tepper, 66 de ani, proprietarul echipei Carolina Panthers, a luat loc în loja patronului formaţiei Jaguars. La un moment dat, Tepper a aruncat cu o băutură în direcţia fanilor echipei gazdă: „Sunt profund pasionat de această echipă şi regret comportamentul meu de duminică. Ar fi trebuit să las securitatea stadionului NFL să se ocupe de orice problemă care a apărut. Respect codul de conduită al NFL şi accept pedeapsa ligii pentru comportamentul meu", a declarat Tepper după meci.

NFL l-a amendat pe David Tepper cu 300.000 de dolari şi a emis un comunicat oficial: „Tot personalul NFL este de aşteptat să se comporte, în orice moment, în moduri care să-i respecte pe fanii noştri şi să se reflecte în mod favorabil asupra echipei lor şi NFL”, scrie în comunicatul ligii.

Tepper este proprietar al echipei Carolina Panthers din anul 2018. În acest sezon Carolina Panthers a disputat 16 meciuri şi a pierdut 14 dintre ele.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.