Fotbalistul american Damar Hamlin, de la franciza Buffalo Bills din NFL (liga profesionistă de fotbal american), a revenit, luni, la antrenamente fără nicio restricţie, la aproape şapte luni după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci, în urma unui placaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inima jucătorului de 25 de ani a trebuit să fie resuscitată de medicii de la prim-ajutorul de pe teren după un placaj pe 2 ianuarie, în timpul unui meci împotriva celor de la Bengals, la Cincinnati.

A fost apoi evacuat la spitalul din Cincinnati în stare critică, înainte de a fi transferat la Buffalo câteva zile mai târziu, într-o stare de sănătate mult mai bună.

Medicii l-au autorizat pe Hamlin să revină în fotbalul american, permiţându-i să se antreneze fără restricţii în ceea ce priveşte contactul şi placajele. Acest lucru înseamnă că se poate pregăti pentru următorul sezon din NFL, al treilea pentru el cu Bills.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.