Neymar, atacantul brazilian al lui PSG, va deveni preşedintele unei echipe din versiunea braziliană a Pique’s Kings League, o competiţie care amestecă e-sportul şi fotbalul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansată de Gerard Pique la începutul anului 2023, Liga Regilor este în plină expansiune. Douăsprezece echipe de fotbal în şapte, conduse de streameri pe Twitch, concurează în fiecare weekend în meciuri condimentate cu diverse evenimente (numărarea golurilor duble, penalizare automată etc.).

Acum a sosit vremea unui alt impuls pentru dezvoltarea Kings League: conceptul va fi exportat în America de Sud, în special în Brazilia. Pe lângă Ronaldinho, inclus în proiect de ceva vreme, s-a confirmat şi intrarea în angrenajul competiţiei a lui Neymar, jucătorul parizienilor urmând să devină preşedinte al unei echipe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.