Potrivit cotidanului francez L’Equipe, jucătorul brazilian Neymar ar fi anunţat luni conducerea clubului PSG că are intenţia de a părăsi echipa pariziană în această vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform cotidianului francez, Neymar doreşte să revină la FC Barcelona, la şase ani după plecarea sa de la gruparea catalană. Atacantul brazilian susţine că nu se mai simte dorit la Paris, unde are contract până în anul 2025. Cauza ar fi, în primul rând, acţiunile suporterilor, din luna mai, atunci când aceştia s-au strâns în faţa casei fotbalistului cerându-i să plece. Neymar a învinuit atunci clubului, reproşându-le conducătorilor lipsa de sprijin şi faptul că nu asigură securitatea jucătorilor în afara terenului.

Anunţul lui Neymar vine cu mai puţin de o săptămână înainte de startul Ligue 1, unde PSG va debuta pe teren propriu, cu Lorient, sâmbătă seara.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.