Atacantul brazilian al echipei PSG, Neymar, a ajuns în ţara sa natală, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale la picior, la un spital din Belo Horizonte. informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul naţionalei Braziliei, Rodrigo Lasmar, a estimat că Neymar va avea nevoie de o perioadă de recuperare cuprinsă între două şi trei luni.

În urmă cu trei zile, Paris Saint-Germain a anunţat că Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian, în partida câştigată cu scorul 3-0, în faţa rivalei Olympique Marseille.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Barzilianul va rata returul cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, care va avea loc al 6 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.