Într-un comunicat de presă publicat miercuri, clubul Newcastle United a anunţat că îl asigură pe jucătorul său, Sandro Tonali, de sprijin deplin în aşteptarea concluziilor instanţelor, în cazul implicării sale în afacerea pariurilor sportive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul italian Sandro Tonali (23 de ani), care a plecat de la AC Milan în vara trecută, fiind transferat de Newcastle, pentru suma de 70 de milioane de euro, riscă o suspendare mare după ce a mărturisit că a pus mai multe pariuri sportive mizând pe evoluţiile fostului său club, AC Milan, când Tonali încă juca acolo.

Gruparea engleză Newcastle a publicat miercuri o declaraţie de susţinere a jucătorului şi pentru a indica faptul că acesta se află la dispoziţia anchetatorilor:

„Sandro este pe deplin angajat în anchetă şi va continua să coopereze cu toate autorităţile relevante. El şi familia lui vor avea în continuare sprijinul deplin al clubului. Din cauza acestui proces în desfăşurare, Sandro şi Newcastle United nu pot face alte comentarii în acest moment”, a precizat clubul englez în comunicatul dat publicităţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.