Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon, a declarat, marţi seară, că ratarea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor, în faţa celor de la CFR Cluj, reprezintă o mare dezamăgirea pentru formaţia sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În prima repriză nu am avut tempo, am fost pasivi. Nu am fost agresivi şi nu am reuşit să oprim jocul lor. Apoi am revenit, în partea a doua, am condus de două ori, dar ei au revenit de fiecare dată. Am avut destule şase de a câştiga, dar am irosit 45 de minute. Este o mare dezamăgire pentru noi toţi. Vom accepta toate criticile, din partea presei, dar şi a suporterilor noştri. Trebuie să ne regrupăm şi să fim sigur că ne calificăm în grupele Ligii Europa", a declarat Lennon.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat, marţi, în play-off-ul Ligii Campionilor, trecând în turul trei de echipa Celtic Glasgow, scor 1-1 în tur şi scor 4-3 în retur.

În tur, scorul a fost 1-1.

La Glasgow, au marcat Forrest ’51, Edouard ’61 şi Christie ’76 pentru Celtic, respectiv Deac ’27, Omrani ’74 (penalti), ’80 şi Ţucudean ‘90+7.

Celtic va evolua cu învingătoarea meciului dintre Şerif Tiraspol şi AIK Stockholm, în play-off-ul Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.