Fundaşul dinamovist Ionuţ Nedelcearu şi-a dat cuvântul de onoare că, la faza penaltiului din care CFR Cluj a marcat golul cu care a câştigat meciul cu FC Dinamo, mingea l-a lovit în umăr şi nu în mână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mingea m-a lovit în umăr, mi-am dat cuvântul de onoare că nu m-a lovit mingea în mână. Domnul Găman aşa a văzut din spate, a văzut prin mine, nu ştiu cum a văzut, nici măcar nu a aşteptat decizia tuşierului, care era în faţa mea şi putea vedea. Găman nu ne-a spus nimic, Găman râde la noi când trebuie să ne dea vreo explicaţie, ca şi cum ar fi arbitrat la şapte campionate mondiale. Ei au câştigat nemeritat în această seară. CFR nu ne-a surprins cu nimic, ştiam că aşa vor juca şi ştiam că în seara asta va trebui să jucăm împotriva a 14 adversari. Dacă vom juca precum în această seară sunt sigur că vom câştiga fiecare meci, pentru că arbitrii nu pot greşi al fiecare meci împotriva noastră", a declarat Nedelcearu, la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care unicul gol a fost marcat dintr-un penalti controversat şi de la gazde au fost eliminaţi Mario Camora şi Juan Culio.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golul a fost înscris de Culio, în minutul 37, dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Nedelcearu.

Mario Camora a fost eliminat direct în minutul 83, pentru un fault dur la Nascimento. În minutul 90+2 a fost eliminat de la gazde şi Juan Culio, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Arbitrul care a condus meciuld e la Cluj-Napoca a fost George Găman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.