Jucătorul dinamovist Ionuţ Nedelcearu a cerut scuze fanilor naţionalei şi celor de la Dinamo, pentru incidentul petrecut în avionul cu care au călătorit în Spania.Într-un mesaj postat pe Facebook, Nedelcearu se afla alături de Patrick Petre şi Alin Dudea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să le transmit tuturor suporterilor naţionalei şi ai lui Dinamo că atât eu, cât şi colegii mei, regretăm incidentul petrecut zilele trecute şi ne cerem scuze faţă de colegi, antrenori, familie şi susţinători. Am greşit şi ştim, dar promitem că nu se va mai repeta niciodată. Suntem conştienţi de şansa pe care o avem, de faptul că suntem jucătorii lui Dinamo şi nu se poate greşi la un asemenea nivel, dar oricine greşeşte, mai ales la 20 de ani. Vom accepta orice sancţiune şi vom face tot ce depinde de noi să revenim în lotul primei echipe şi în vederile naţionalei. Mulţumim", a spus Nedelcearu într-un mesaj postat pe Facebook, în care apare alături de Patrick Petre şi Alin Dudea.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Daniel Isăilă, a decis să-i excludă din lot pe jucătorii dinamovişti Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre şi Vlad Olteanu, ultimul împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe, care au consumat alcool în avionul cu care au călătorit în Spania.

Miercuri, oficialii grupării Dinamo Bucureşti au decis ca Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre şi Alin Dudea să fie trimişi la echipa a doua. Cei trei jucători dinamovişti şi Vlad Olteanu vor fi sancţionaţi şi financiar.

Cei patru fotbalişti au revenit miercuri seară din Spania, unde naţionala de tineret a României efectuează un stagiu de pregătire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.