Tehnicianul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat, duminică seară, că penaltiul din care FCSB a deschis scorul la meciul de la Arena Naţională a fost acordat uşor, subliniind că dacă ar fi jucat două zile echipa lui Nicolae Dică nu ar fi reuşit să marcheze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prima repriză am controlat-o şi am avut ocazii. FCSB-ul nu a avut nicio ocazie până la gol. Nu sunt arbitru, nu caut scuze. Jucam două zile cu ei şi nu reuşeau să marcheze. Mai erau opt minute când s-a marcat, jucătorii sunt dezamăgiţi, au alergat mult şi au luptat. Merită felicitări pentru modul cum au jucat. Ne-am dorit să câştigăm, dacă în prima repriză marcam două goluri, altfel discutam acum", a declarat Neagoe la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a cincea a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Gnohere '81 (penalti) şi Coman '84.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.