Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Cluj, este supărat pe arbitraj şi pe VAR după înfrângerea suferită duminică, în meciul cu echipa CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştiţi cum suntem noi. Ne întoarcem în 1985, când am început să joc fotbal, şi minţeam poporul cu televizorul. Dacă noi acum minţim oamenii că a fost penalty la golul doi al CFR şi că Yeboah nu trebuia să ia roşu, atunci ne merităm soarta, merităm să jucăm cu Gibraltar. Oamenii care trebuie să împartă dreptatea, să o facă. Am avut penalty-uri clare şi VAR nu a intervenit. Yeboah putea să-i facă dublă fractură lui Fulop şi noi vorbim că a fost sau că nu a fost! Nu îmi place să pierd, iar CFR putea să mă bată azi cu 3-0, 4-0, pentru că e o echipă valoroasă, dar nu în maniera asta. De ce se întâmplă doar împotriva noastră? Astăzi echipa campioană din ultimii cinci ani nu ne-a pus mari probleme. Au câştigat din două faze fixe, din punctul meu de vedere meciul trebuia să se termine 1-1, pentru că la golul doi nu a fost penalti”, a declarat Eugen Neagoe.

CFR s-a impus cu 2-1 în derby-ul Clujului, cu Universitatea, în etapa a 15-a din Superligă, după un meci în care golurile s-au înscris doar din penalti

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.