Antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat, duminică, după înfrângerea cu FCSB, că formaţia sa a pierdut nemeritat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am reuşit să scoatem nimic din acest joc, deşi eu cred că meritam să plecăm neînvinşi. După ocaziile pe care le-am avut, mai ales în prima repriză, puteam să şi câştigăm. Am avut situaţii clare de gol, chiar şi singur cu portarul. Ăsta e fotbalul. Fără să-şi creeze ocazii de a marca, FCSB conducea cu 1-0, dintr-un gol marcat de noi. Am ratat o ocazie imensă şi la 1-0 pentru ei. Ăsta e fotbalul, când nu reuşeşti să marchezi, se poate întâmpla ceea ce ni s-a înâmplat nouă în această seară. Am pierdut în această seară nemeritat, la fel la Craiova", a declarat Neagoe, la Digi Sport.

Tehnicianul a precizat că atacantul Benjamin Kuku a ajuns la spital, după accidentarea suferită în meciul cu FCSB.

"Kuku a ajuns la Spitalul Floreasca, va merge cineva să vadă în ce stare este. A vrut să revină pe teren. M-a rugat să intre, că poate să joace. A fost decizia mea, pentru că medicii de pe ambulanţă au spus că nu-şi asumă niciun risc. I-am ascultat, oamenii ştiu mai bine decât mine, cu toate că aveam nevoie de el. Dar ne-am creat ocazii de a marca şi fără el", a precizat Neagoe.

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat.

Meciul a fost întrerupt aproape cinci minute, în minutul 16, după ce jucătorii echipei Sepsi Kuku şi Petrovikj s-au ciocnit cap în cap la un duel pentru balon. Două ambulanţe au intrat pe teren. Petrovikj, care şi-a spart capul în urma ciocnirii, a continuat jocul, dar Eugen Neagoe l-a schimbat pe Kuku, în ciuda faptului că atacantul nu dorea acest lucru. El a fost convins în cele din urmă să meargă la spital pentru un control amănunţit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.