Tehnicianul Eugen Neagoe a anunţat, sâmbătă, după meciul cu Poli Iaşi, scor 1-0, că se desparte de Hermannstadt, deoarece conducerea clubului nu îi poate garanta că lucrurile pot decurge aşa cum îşi doreşte el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suporterilor vreau să le mulţumesc pentru că au fost alături de noi în această perioadă, au fost alături şi de mine, m-au primit foarte bine, am văzut reacţia lor şi astăzi, dar eu am avut o discuţie în urmă cu două săptămâni cu patronii echipei, inclusiv domnul preşedinte Mureşan şi Răzvan Zamfir, directorul sportiv, le-am spus cam cum văd eu lucrurile la echipă, îmi doresc să arătăm mult mai bine, îmi doresc să fim o echipă puternică. Dumnealor au spus că o să se gândească. Am primit un răspuns din partea patronilor că este foarte greu să facă ceea ce doresc eu, nu este nicio problemă. Le-am spus că dacă nu se poate ca noi să arătăm mult mai bine şi să fim mai puternici în următorul an e destul de greu să rămân. Şi decizia mea este să plec. A fost ultimul meu joc la Hermannstadt. Îmi pare rău pentru suporteri şi pentru jucători, am avut o relaţie corectă cu ei. Nu am nimic de reproşat nimănui, inclusiv cu patronii am avut o relaţie corectă. Dar dumnealor mi-au spus că va fi destul de greu ca lucrurile să se întâmple aşa cum îmi doresc eu, aşa că cred că este cel mai bine ca eu să nu păcălesc nici suporterii şi să nu mă păcălesc nici pe mine că voi face nişte lucruri formidabile. Nu am nicio garanţie în acest moment că lucrurile vor sta foarte bine şi pentru noi şi pentru suporteri. Dar sunt convins că suporterii vor fi alături de echipă şi fără Eugen Neagoe”, a spus tehnicianul în conferinţa de presă de după partida cu Poli Iaşi.

Eugen Neagoe a menţionat că a luat de o săptămână decizia de a pleca de la Hermannstadt. “Trei puncte uriaşe împotriva unei echipe bune. Puteam să mai marcăm. În repriza a doua nu mi-a plăcut absolut nimic, a fost o repriză modestă. Putea să ne coste jocul nostru din repriza a doua. Oricum, i-am felcitat pe băieţi pentru rezultat, le-am mulţumit pentrU cele aproape trei luni de zile de când suntem împreună, cred că am avut rezultate bune. Când am venit echipa era mai joc, avea multe înfrângeri. AM pierdut doar două jocuri, contra Craiovei şi contra FCSB-ului. Din păcate nu am reuşit să acumulăm mai multe puncte, cu toate că puteam să fim pe locul 8 în acest moment. Le-am spus jucătorilor să aibă încredere în ei, să muncească foarte mult, pentru că nu va fi uşor”, a mai declarat el.

Formaţia Hermannstadt a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Romario Pires ’12.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.