Antrenorul Adrian Neaga a declarat, sâmbătă, că deşi regretă că ACS Poli Timişoara nu a reuşit să se salveze de la retrogradare, consideră că rămânerea echipei în Liga I nu s-a decis în ultima etapă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"S-a dus munca de un an de zile în câteva secunde. Îmi felicit băieţii că au dat dovadă de caracter până la capăt. Vom vedea ce va fi. A fost o seară tristă şi nu ştiu ce ar fi fost dacă nu ar fi fost greşelile de arbitraj din acest play-out.  Rămânerea noastră în Liga I nu s-a jucat în această seară", a declarat Neaga la Digisport.

Formaţia ACS Poli Timişoara a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Concordia Chiajna, în ultima etapă a play-out-ului Ligii I. Deşi a obţinut victoria, ACS Poli Timişoara a retrogradat în liga secundă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Artean, în minutul 23, din penalti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.