NBA le-a recomandat echipelor, în scris, să nu testeze pentru coronavirus jucătorii sau membrii stafului tehnic care sunt asimptomatici, notează espn.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În acest moment, nu este potrivit în actualul mediu de sănătate publică să fie testaţi în mod regulat toţi jucătorii şi toţi membrii stafurilor pentru coronavirus”, se arată în notificarea către echipele din NBA.

După suspendarea sezonului NBA în martie, unele echipe au fost criticate pentru că au putut aranja ca toţi jucătorii să fie testaţi în perioada timpurie a pandemiei, când testele erau dificil de obţinut.

Echipele au fost sfătuite să ia decizii cu privire la testarea jucătorilor după consultarea cu un specialist în boli infecţioase.

NBA analizează posibilităţile pentru testare la nivelul ligii şi intenţionează să implementeze un astfel de sistem atunci când se vor relua activităţile organizate în echipă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.