NBA a publicat, marţi, o versiune actualizată a protocolului său sanitar, conform căruia purtarea măştii devine opţională şi jucătorii nevaccinaţi trebuie să se testeze în fiecare săptămână pentru covid-19, în sezonul 2022/2023, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Jucătorii din NBA şi angajaţii nevaccinaţi trebuie să se supună săptămânal unui test covid-19 în acest sezon”, se arată într-un comunicat al ligii de baschet, trimis echipelor.

Cei vaccinaţi, majoritatea celor din NBA, sunt îndemnaţi să îşi facă şi o doză booster, pentru a fi şi mai protejaţi împotriva coronavirusului.

În schimb, se renunţă la obligativitatea purtării măştii.

Jucătorii şi membrii stafurilor vaaccinaţi nu vor trebui să facă niciun test. Un jucător vaccinat se va testa doar dacă medicul echipei, medicul ligii sau o autoritate guvernamentală cere asta.

Sezonul va începe oficial la 18 octombrie, însă va fi precedat de tradiţionalele cantonamente începând din septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.