Naţionala under 18 a României a remizat, joi, scor 0-0, cu echipa similară a Muntenegrului, într-un meci amical disputat la Buftea. Tot joi, tricolorii under 17 au fost învinşi de Macedonia, scor 1-0, de asemenea la Buftea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru selecţionata României formată din juniori născuţi în anul 1999 a fost cel al doilea joc cu Muntenegru, după ce marţi tricolorii au reuşit să se impună cu scorul de 2-1.

Selecţionata pregătită de Adrian Boingiu va face în luna iulie pasul spre Under 19, iar în toamnă va evolua alături de Rusia, Grecia şi Gibraltar în Grupa 10 din prima fază a preliminariilor Campionatului European pentru juniori Under 19 – Finlanda 2018. Meciurile din această serie se vor juca în Grecia, în perioada 8-14 noiembrie 2017. Echipele care se vor clasa pe locurile 1 şi 2 se vor califica în ultima fază din preliminarii (turul de elită). În turul de elită (fază în care Spania şi Portugalia sunt calificate direct), programat în primăvara anului 2018, vor fi şapte serii din câte patru formaţii. Reprezentativele care se vor clasa pe locul 1 se vor califica în Campionatul European pentru juniori Under 19 – Finlanda 2018. O parte dintre echipele care vor evolua în turneul final se vor califica în ediţia din 2019 a Cupei Mondiale pentru tineret Under 20. Formaţiile care vor participa în preliminariile şi în turneul final EURO 2018 vor fi alcătuite din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 1999.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipa formată din juniori născuţi în anul 2000 nu a reuşit să îşi ia revanşa în faţa selecţionatei similare a Macedoniei, care s-a impus şi marţi, scor 2-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.