Peste 30 de jucători ai naţionalei de fotbal cameruneze U17 nu au reuşit să treacă testele de vârstă impuse al loturile de juniori şi tineret de către Samuel Eto’o, astfel că acum echipa U17 a Camerunului caută jucători pentru o competiţie regională care debutează la 12 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul echipei U17 a Camerunului, Jean Pierre Fiala, este în căutare de jucători pentru Cupa Africii Centrale la această categorie de vârstă, competiţie care va fi găzduită chiar de către Camerun, între 12 şi 24 ianuarie, şi la care mai participă echipele naţionale U17 din Ciad, Congo, Republica Democrată Congo şi Republica Centrafricană.

Federaţia Cameruneză (Fecafoot) a anunţat în urmă cu o săptămână că din lotul iniţial de 30 de jucători 21 de fotbalişti nu au trecut testul de vârstă. Ei au fost trimişi acasă şi s-au luat măsuri pentru convocarea altor fotbalişti.

BBC Sport Africa precizează însă că marţi alţi 11 jucători nu au trecut testul de vârstă, astfel că selecţionerul este în mare dificultate.

Samuel Eto’o, fostul mare jucător de la Barcelona şi Inter, este preşedinte al Fecafoot şi susţine introducerea acestor teste de vârstă la toate echipele naţionale de juniori şi tineret.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.