Naţionala olimpică de fotbal a României a efectuat, sâmbătă, primul antrenament în Japonia, şedinţă desfăşurată la Kashima Antlers Club House, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa condusă de Mirel Rădoi a durat 70 de minute, iar tokyotricolorii au purtat în premieră echipamentul de antrenament dedicat prezenţei la Jocurile Olimpice.

A fost primul antrenament în condiţiile speciale din Japonia, aşadar unul de adaptare. Organizatorii au fixat antrenamentul la ora locală 17:00, fiind 33 °C resimţite şi umiditate 73%.

S-a insistat pe diferite proceduri de reacomodare la efort după zborul lung, apoi pe exerciţii de pasare şi posesie.

Gazonul a fost unul special, similar celui de golf, cu iarbă foarte deasă şi foarte scurtă. Este specificul pe care îl vom regăsi la toate terenurile de pregătire din Japonia, dar şi la arenele pe care vor juca tokyotricolorii.

România va avea în Japonia câte un antrenament pe zi, alternând Kashima Antlers Club House şi Shinhama Green Park, potrivit programului fixat de organizatori.

După primele două partide din grupă, în 26 iulie, selecţionata va muta cantonamentul la Sapporo, pe insula Hokkaido.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.