Naţionala feminină de polo a României a ratat, sâmbătă, calificarea la turneul final al Campionatului European din 2020, după ce a fost învinsă de reprezentativa Germaniei, în urma aruncărilor de departajare, scor 14-11, în manşa retur din faza play-off a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe reprize a fost 1-2, 2-3, 2-2, 5-2, iar după 10-9 la finalul timpului regulamentar de joc, Germania s-a impus cu 4-2 la aruncările de departajare.

În tur, România s-a impus cu scorul de 14-13, diferenţă insuficientă însă pentru calificarea la turneul final.

Germania va juca la CE2020 în grupa B, cu Olanda, Spania, Italia şi câştigătoarele duelurilor din play-off Franţa-Ucraina şi Israel-Elveţia.  

La turneul final al CE2020 este calificată şi naţionala masculină a României, care va evolua în grupa B, cu selecţionatele Serbiei, Olandei şi Rusiei.

Componenţa celorlalte grupe: Grupa A: Germania, Slovacia, Croaţia, Muntenegru; Grupa C: Malta, Turcia, Spania, Ungaria; Grupa D: Franţa, Italia, Georgia, Grecia.

Campionatul European din 2020 va avea loc la Budapesta, între 12 şi 26 ianuarie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.