Selecţionata de tineret a României continuă pregătirea pentru Euro 2019 în cantonamentul de la Bagno di Romagna. Pentru prima oară de la reunire, Alexandru Cicâldău a efectuat toate exerciţiile alături de colegii lui, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, de la ora locală 11.00, cei 16 tricolori prezenţi în acest moment sub comanda lui Mirel Rădoi, au avut programată o nouă şedinţă de pregătire.

Timp de aproximativ 90 de minute, jucătorii s-au antrenat pe terenul din incinta complexului hotelier. Pentru prima oară de la reunire, Alexandru Cicâldău a efectuat toate exerciţiile alături de colegii lui. Mijlocaşul craiovean s-a prezenta la lot cu o uşoară problemă medicală şi a fost menajat în prima parte a cantonamentului.

Lipsesc din Italia cei 6 jucători care se află în lotul primei reprezentative, Ionuţ Radu, Ionuţ Nedelcearu, Dennis Man, Tudor Băluţă, Ianis Hagi şi George Puşcaş, plus Cătălin Căbuz, implicat în meciurile de baraj pentru menţinerea/promovarea în Liga 1. Primii şase vor sosi la hotelul Miramonti mâine, direct din Malta, iar portarul de la Hermannstadt va ajunge în cantonament în cursul zilei de joi.

Pe 15 iunie, tricolorii se vor muta în oraşul Forli, situat la 30 de km de Cesena. Aici se va sta pe durata turneului final.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.