Naţionala de handbal masculin a României va susţine trei partide amicale în Slovacia, între 11-13 ianuarie, unul cu Olanda şi două cu echipa naţiunii gazdă. Tricolorii s-au reunit, vineri, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Handbaliştii României au avut doar câteva zile libere după cantonamentul de la finalul anului 2018, încheiat cu participarea la turneul din Polonia, unde s-au clasat pe locul 2, în urma competiţiei la care au mai participat reprezentativa ţării gazdă, Cehia şi Japonia.

Echipa naţională s-a reunit, vineri, la Bucureşti, cu 18 jucători, iar după şase zile cu antrenamente conduse de ibericul Manuel Montoya va pleca spre Slovacia pentru trei meciuri amicale.

Astfel, în 11 ianuarie, România va întâlni Olanda, iar în 12 şi 13 ianuarie se va duela cu Slovacia.  

Niciuna din cele trei echipe naţionale nu a reuşit calificarea la Campionatul Mondial din 2019, care este programat între 10-27 ianuarie, în Danemarca şi Germania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.