Preşedintele forului naţional, Camelia Potec, a fost aleasă în Comitetul Executiv al European Aquatics - Federaţia Europeană de Nataţie, transmite, sâmbătă, FRNPM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul acestei săptămâni, la Atena s-a desfăşurat Congresul de alegeri al European Aquatics, iar România a fost reprezentantă de preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, alături de antrenorul federal Silviu Anastase.

Camelia Potec a fost aleasă, sâmbătă, membru al Comitetului Executiv al Federaţiei Europene de Nataţie, mandat care se va desfăşura între 2024 şi 2028.

La acelaşi congres a fost reales în funcţia de preşedinte al European Aquatics, Antonio Silva.

În ultimii doi ani, FRNPM a organizat în România trei competiţii importante: Campionatul European de înot pentru juniori, Campionatul european de sărituri în apă pentru juniori (2022) şi Campionatul European de înot în bazin scurt pentru seniori (2023).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.