Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a criticat faptul că antrenorul Astrei, Marius Şumudică, s-a plâns de delegarea lui Sebastian Colţescu la meciul direct şi a precizat că nu aşa se câştigă campionatul, contestând preventiv şi arbitrii care i-au avantajat pe giurgiuveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aş fi bucuros să realizez că nu aceasta e formula salvatoare pentru a câştiga campionatul, prin contestarea preventivă a fiecărui arbitru înaintea meciurilor, chiar şi a celor care au avantajat în trecut propria echipă. Începem sa transformăm în circ play-off-ul la nivel declarativ şi acest lucru nu va îmbunătăţii produsul la care lucrăm cu toţii, ci îl va devaloriza", a declarat Răducan, potrivit site-ului oficial al clubului Pandurii.

Antrenorul Marius Şumudică s-a plâns, duminică, de faptul că la meciul Astra - Pandurii a fost delegat Sebastian Colţescu. "Vă spun în premieră ceva, am şi eu nişte informaţii că la meciul de marţi va veni o brigadă destul de dubioasă, la meciul cu Pandurii. Un arbitru care eu nu-mi doresc să fie la acel meci. Şi o să vedeţi ce surpriză veţi avea la meciul de la Giurgiu. Informaţia mea este că la meciul acela va fi delegat domnul Sebastian Colţescu. Nu cred că este normal ca CCA să facă acest lucru la acest meci, pentru că ştiţi foarte bine ce presiune a fost pe acest arbitru. Golurile respective au fost anulate de tuşier, să nu i le punem în cârcă lui Colţescu. Tocmai de aia cred că nu ar fi bine ca la acest meci să fie delegat acest arbitru. Vă daţi seama ce presiune este pe acest arbitru după ce tot campionatul s-a vorbit de acel meci. Până acum, CCA nu l-a mai dat pe Colţescu la Astra şi îl dă acum la meciul cu Pandurii", a spus Şumudică.

Sebastian Colţescu a condus la centru partida Astra Giurgiu - Steaua, scor 2-0, disputată la 13 august 2015, în etapa a VI-a a Ligii I, sezonul regulat. În acea partidă, Colţescu a anulat trei goluri marcate de fotbaliştii stelişti. La primul gol, reuşit de Papp, în minutul 5, centralul a dictat fault în atac al fundaşului stelist asupra lui Junior Morais, la golul lui Adrian Popa, din minutul 21, a dictat poziţie de ofsaid la Hamroun, iar la cel înscris de Tade, în minutul 75, a validat o nouă semnalizare de ofsaid.

Partida Astra Giurgiu - Pandurii va avea loc marţi, de la ora 18.30, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.