Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, deţinătoarea titlului, s-a calificat, sâmbătă, în optimi la US Open, după ce a învins-o pe sportiva americană Coco Gauff (locul 140 mondial la 15 ani), scor 6-3, 6-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Osaka s-a impus în 65 de minute şi va juca în turul următor cu elveţianca Belinda Bencic (cap de serie 12), care a profitat de retragerea estonei Anett Kontaveit, bolnavă.

Gauff, în lacrimi, a fost consolată pe teren de Osaka, aceasta cerându-i să rămână alături de ea pentru interviu. "Este mai bine decât să plângi sub duş", i-a spus Osaka.

Tot în optimi a acces şi Kristie Ahn, locul 141 mondial, beneficiara unui wild-card, care a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, scor 6-3, 7-5.

La 27 de ani, sportiva americană, care nu a mai trecut de primul tur la vreun grand slam, va juca pentru un loc în sferturi cu belgianca Elise Mertens, locul 26 mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.