Fosta gimnastă Nadia Comăneci este protagonista episoDului 2 al serialului "Drumul către aur", care va fi difuzat, luni, de la ora 20.00, pe canalul Eurosport 1 HD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episodul rememorează povestea primului 10 din istoria gimnasticii, obţinut la Olimpiada de la Montreal, de la scara avionului, înaintea decolării către Canada, pănă la emoţia copilului de 14 ani care participă la prima Olimpiadă, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Alături de Nadia, episodul 2 din "Drumul către aur" o va avea ca invitată pe gimnasta Cătălina Ponor, triplă medaliata cu aur la Olimpiada de la Atena. Ponor va prezenta, la secţiunea de tehnologie a episodului, o lecţie de geometrie la bârnă.

Seria “Drumul catre aur” a Eurosport este dedicată marilor sportivi olimpici, având programat un episod în fiecare luna. Primul episod i-a fost dedicat fostului atlet Serghei Bubka.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.