Nadia Comăneci, cel mai titrat sportiv român la Jocurile Olimpice, le-a făcut o vizită surpriză preşedintelui COSR Mihai Covaliu şi secretarului general George Boroi, la Casa Olimpică, din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nadia a venit în România de la Lausanne, unde s-a întâlnit şi cu preşedintele CIO Thomas Bach.

Mihai Covaliu şi George Boroi au însoţit-o pe Nadia Comăneci la cea mai modernă sală de gimnastică din România, la CS Dinamo.

Nadia a venit în România de la Lausanne, unde s-a întâlnit şi cu preşedintele CIO Thomas Bach. Mihai Covaliu şi George Boroi au însoţit-o pe Nadia Comăneci la cea mai modernă sală de gimnastică din România, la CS Dinamo. ”Sărbători fericite tuturor, sănătate şi mult succes sportivilor români care sunt în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Să ne vedem cu bine!”, a fost urarea Nadiei pentru Team Romania.

 

”Sărbători fericite tuturor, sănătate şi mult succes sportivilor români care sunt în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Să ne vedem cu bine!”, a fost urarea Nadiei pentru Team Romania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.