Nadia Comăneci a afirmat, sâmbătă, că Simona Halep poate face ce vrea acum după ce a câştigat primul turneu de Grand Slam din carieră, gimnasta americană subliniind că nu ar fi putut lipsi de la finala de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu puteam fi în alt loc decât aici, ştim bine cât a alergat şi după numărul 1 şi după Grand Slam, acum poate face ce vrea. Acum trebuie să fie mândră, bucuroasă, asta contează", a declarat Nadia Comăneci.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.