Fundaşul spaniol al echipei Real Madrid Nacho a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat, marţi, gruparea din LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El nu a evoluat în ultimele două meciuri disputate de Real şi, acum, va trebui să intre în izolare cel puţin 7 zile, în timp ce aşteaptă să aibă un test negativ. Astfel, el nu va juca nici sâmbătă, în meciul cu Levante, din etapa a XXI-a campionatului.

Testul pozitiv al lui Nacho vine la doar câteva zile după cel al antrenorului Zinedine Zidane. Vineri, Real a anunţat că tehnicianul este infectat cu noul coronavirus.

Zidane a fost în izolare la începutul lunii ianuarie, după ce a fost contactul unei persoane care a fost testată pozitiv cu Covid-19. El a fost atunci testat negativ, însă de această dată a fost găsit infectat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.