FC Dinamo Bucureşti anunţă transferul mijlocaşului ofensiv Nabil Jaadi, 22 de ani, marocan născut în Belgia, ultima oară sub contract cu italienii de la Udinese.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nabil Jaadi, fratele mijlocaşului dinamovist Reda Jaadi, şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului belgian Anderlecht, fiind transferat în vara anului 2014, la Udinese.

Pentru Udinese a jucat doar 72 de minute în Cupa Italiei, în meciul cu Napoli, scor 2-2, în 22 ianuarie 2015. În ultimii patru ani, Nabil Jaadi a evoluat sub formă de împrumut pentru Latina (Italia), Granada (Spania), Ascoli (Italia), Olhanense (Portugalia) şi Asteras (Grecia). 

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica.

- 4 goluri în 14 meciuri a înscris Nabil Jaadi pentru loturile naţionale ale Marocului. A jucat 3 meciuri pentru Maroc U23 (un gol), două partide pentru Maroc U20 (un gol) şi 9 jocuri pentru Maroc U17 (două goluri). Între anii 2010 şi 2012 a evoluat pentru reprezentativele U16 şi U15 ale Belgiei, marcând două goluri în 13 selecţii.

- 2 trofee are Nabil Jaadi în palmares, titlul de campion şi Supercupa Belgiei, în sezonul competiţional 2013-2014, când a făcut parte din lotul celor de la Anderlecht.

- 23 de ani va împlini Nabil Jaadi peste câteva luni, la 1 iulie.

- 96 este numărul oficial de joc al lui Nabil Jaadi la Dinamo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.