Tehnicianul Adrian Mutu a declarat, sâmbătă seară, că, deşi este bucuros pentru faptul că FC Voluntari şi-a asigurat menţinerea la baraj, consideră că meciul cu Chindia Târgovişte, din această fază a competiţiei, va fi extrem de greu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă aşteptam să fie un meci greu, sper să abordăm barajul cu o echipă bună. Va fi foarte greu cu Chindia, trebuie să dăm goluri, să fim concentraţi şi pe faza defensivă. E normal ca fanii să mă fluiere, ce? trebuiau să mă premieze? asta trebuie să ne facă mai buni", a declarat Mutu la Digisport.

Formaţia FC Voluntari a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, sâmbătă, în compania echipei Juventus Bucureşti, în ultima etapă a Ligii I. FC Voluntari s-a salvat de la retrogradarea directă, dar va juca barajul pentru menţinerea în Liga I.

Pentru Juventus au marcat Ştefan '39 şi Ilie '85, iar pentru FC Voluntari au înscris Bălan '57 şi Cernat '89 (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.