Tehnicianul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat, luni seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 8-0, că acest joc a reprezentat pentru formaţia sa un test de maturitate pe care l-a trecut cu brio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mincinoasă nu e victoria. Era un test de maturitate, trebuia să abordăm această partidă cu seriozitate şi să nu ţinem cont că în faţa noastră era o echipă de copii. Un test pe care l-am trecut cu brio. Mă simt bine, nu contează cu cine joc, pentru mine e important să câştig. Gaz Metan e o echipă de copii care n-au experienţă de Liga 1. Matematic suntem practic prima echipă care se salvează”, a spus Mutu la posturile care transmit Liga 1.

De cealaltă parte, Flavius Boroncoi a declarat că echipa sa va arăta altfel la meciul cu Dinamo.

"Ştiam că sunt o echipă bună, că se bate pentru primul loc în play-out. Dar am ştiut şi potenţialul jucătorilor mei, pentru că nu pot să ducă ritmul din Liga 1. Noi încet, încet suntem în decădere, dar vă promit că la meciul cu Dinamo va fi altceva. Eu le-am spus jucătorilor că pe mine nu mă interesează scorul. Şi că era 0-3, pentru mine tot înfrângere era. Capul sus, e istorie acum, meciul s-a terminat. Vineri avem meciul cu Dinamo şi trebuie să schimbăm atitudinea. Sunt tineri, sunt copii şi îi înţeleg. (n.r. dacă jucătorii de la Gaz Metan joacă gratis) Da, da. Ce să zic, nu pot să zic prea multe. Eu sunt antrenor şi îmi fac datoria. Pentru ei vin şi eu, să fiu alături de ei. Mai mult ca sigur îmi voi vedea şi eu de drum. Chiar dacă sunt din Mediaş, nu mai pot să rămân. (n.r. unde o vede pe Gaz Metan) Nicăieri. Echipa se va desfiinţa, din păcate", a spus Flavius Boroncoi, potrivit digisport.ro.

Formaţia Rapid a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 8-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Vojtus ’12, Ilie ’37, ’51, Carnat ’40, ’49, Moise ’66, Dandea ’75 şi Morais ‘90+1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.