Managerul sportiv al FRF, Adrian Mutu, a declarat, marţi seară, că eşecul cu Olanda, scor 0-3, din meci amical, reprezintă un "duş rece" pentru echipa naţională, dar bun pentru începerea reconstrucţiei primei reprezentative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o victorie clară a Olandei, dar nu reflectă realitatea din teren. Trei goluri e prea mult, e un duş rece, acum ştim de unde trebuie să pornim, Cosmin a încercat să aducă mai muţi jucători, să vadă unde sunt, plecăm de la un nivel foarte jos, dar viitorul sună bine. Nu ne ascundem, obiectivul nostru e să ajungem la Euro-2020, pentru asta e nevoie şi de eşecuri, ca să ne dăm seama unde suntem. Avem mult de muncit, de tras, iar când ai de a face cu Olanda e mai greu. Cel mai important pentru noi este să învăţăm din acest meci, e un test şi de aici să începem reconstrucţia", a declarat Mutu la Pro X.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Olandei, scor 3-0, într-un meci amical, disputat, marţi, pe Arena Naţională, ultimul pentru "tricolori" în 2017.

Golurile au fost marcate de Depay '47, Babel '57 şi De Jong '81.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.