Managerul sportiv al FRF, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, că grupa României din Liga Naţiunilor este una echilibrată, subliniind că românii şi sârbii au

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o grupă echilibrată, cred că noi şi sârbii avem ceva în plus faţă de Muntenegru şi Lituania. Cred că suntem peste ei în acest moment. Forţa noastră este echipa, atitudinea s-a schimbat, trebuie să continuăm pe acest drum. Bătălia finală se va da între noi şi Serbia. Cred că a venit timpul să câştigăm o grupă şi acesta este obiectivul nostru", a declarat Mutu la Pro TV.

Reprezentativa României va evolua în grupa 4 a Ligii C din cadrul Ligii Naţiunii, alături de selecţionatele Serbiei, Muntenegrului şi Lituaniei, s-a stabilit, miercuri, la tragerea la sorţi de la Lausanne.

Datele partidelor sunt următoarele: 6–8 septembrie, 9–11 septembrie, 11–13 octombrie, 14–16 octombrie, 15–17 noiembrie şi 18–20 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.