Fostul internaţional Adrian Mutu a anunţat, vineri, primul nume din Team România pentru meciul său de retragere, programat anul viitor, la Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul nume din Team România este Gheorghe Hagi.

“În 11 iunie, voi juca pe Cluj Arena, alături de alte nume mari din fotbalul naţional şi internaţional, într-o întâlnire memorabilă: Team Romania vs World Stars. Vă aştept pe toţi la Cluj-Napoca!”, a menţionat Mutu pe Facebook.

Sports Festival ar fi trebuit să aibă loc în perioada 11-14 iunie 2020, însă de atunci a fost amânat de trei ori din cauza pandemiei de coronavirus. La evenimentul din 2020, Mutu îşi programase meciul de retragere cu invitaţi de marcă, precum Paolo şi Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso şi Sebastien Frey.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.