Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, duminică, la Digi Sport, că congolezul Jeremy Bokila ar urma să semneze cu gruparea ardeleană şi că în ceea ce îl priveşte pe portarul Silviu Lung Jr, "în mare lucrurile sunt rezolvate".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bokila este cam deturnat, lucrurile sunt de ore. Ne-am înţeles, ne mai lipseşte o hârtie de la club, un acord de la club (n.r. - de la Akhisar Belediyespor). Din ce am văzut în presă i-am oferit mai mult decât i-a oferit Dinamo. În ceea ce îl priveşte pe Lung Jr., e un transfer pe care încă îl lucrăm, nu este definitivat. Sunt şanse mari să reuşim. El e rezonabil, e profesionist, un portar foarte bun pe calre îl dorim foarte mult, mai sunt mici detalii cu clubul. În mare lucrurile sunt rezolvate", a spus Mureşan.

Sâmbătă, Mureşan declara,conform dolce-sport.ro, că s-a înţeles pentru transferurile jucătorilor Paulo Vinicius (Apollon Limassol) şi Garcia Pelayo (Elche) şi se află în discuţii pentru transferul portarului Silviu Lung de la Astra Giurgiu şi a doi atacanţi.

Până în acest moment CFR Cluj a oficializat transferurile jucătorilor Saşa Balici, Ovidiu Hoban, Alexandru Vlad, Marius Coman şi Urko Vera.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.