Dinamo Bucureşti şi Gheorghe Mulţescu au convenit, miercuri, pe cale amiabilă, încetarea contractului de antrenor principal al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, anunţă gruparea "alb-roşie".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gheorghe Mulţescu va ocupa o nouă funcţie în cadrul clubului, poziţia urmând a fi stabilită, zilele următoare, de comun acord cu conducerea executivă a dinamoviştilor.

Numit la conducerea tehnică a roş-albilor la 14 iulie 2020, în cel mai dificil moment din istoria de 72 de ani a clubului, Gheorghe Mulţescu a avut rezultate remarcabile la Dinamo într-o perioadă în care alţi antrenori au refuzat să preia echipa şi au preferat să fugă cât mai departe de stadionul din Ştefan cel Mare pentru a nu-şi păta palmaresul.

Cu un lot decimat de probleme medicale, cu 18 jucători confirmaţi pozitiv la testările pentru diagnosticarea Covid-19, cu două săptămâni de izolare la domiciliu, Gheorghe Mulţescu a reuşit să salveze echipa noastră carantinată şi să aibă rezultate cu care alţi antrenori dinamovişti nu se pot lăuda în condiţii normale ale fotbalului.

În numele tuturor dinamoviştilor, nu putem decât să-i mulţumim domnului Gheorghe Mulţescu pentru tot ce a făcut pentru Dinamo.

Dincolo de cuvinte sau cifre, Gheorghe Mulţescu rămâne un profesionist, un om de cuvânt, un dinamovist incontestabil în istoria clubului nostru.

Noua conducere executivă a clubului apreciază calităţile fostului antrenor principal al primei echipe şi consideră că Gheorghe Mulţescu este o persoană foarte importantă în noua structură organizatorică la Dinamo Bucureşti.

- o victorie şi două remize a adunat Gheorghe Mulţescu pe banca roş-albilor, fiind neînvins în ultimele două meciuri din campionatul trecut (FC Voluntari - Dinamo Bucureşti 1-2, Dinamo Bucureşti - Viitorul Constanţa 1-1) şi în prima etapă a acestui sezon competiţional (Dinamo Bucureşti - Hermannstadt 1-1).

Cel mai probabil, Mulţescu va fi înlocuit de Cosmin Contra.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.