Tehnicianul echipei CSU Craiova, Gheorghe Mulţescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-3, că formaţia sa trebuie să încheie sezonul cu un trofeu, Cupa României, el menţionând şi că oltenii au înregistrat multe înfrângeri din cauza greşelilor de arbitraj, a ratărilor şi erorilor din apărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În campionat este ultimul meu meci, dar mai avem în Cupă. E un sezon pe care trebuie să-l încununăm cu un trofeu, pentru suporteri ar fi o bucurie foarte mare. În acest sezon am pierdut foarte multe meciuri din greşeli de arbitraj, am ratat foarte mult şi am primit goluri din greşeli uşoare de apărare. Mai avem Cupa şi cu aceşti jucători trebuie să terminăm, sper să fim mai inspiraţi", a spus Mulţescu la Digi Sport.

CSU Craiova a încheiat campionatul pe locul cinci în clasament, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de FCSB, scor 3-0. Echipa craioveană va disputa joi returul semifinalelor Cupei României, cu FC Voluntari. În tur, scorul a fost 1-0 pentru Voluntari.. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.