Antrenorul portughez al echipei Tottenham, Jose Mourinho, a dat vina pentru eliminarea formaţiei sale din Liga Campionilor pe numeroasele absenţe din lot. El a spus că toţi jucătorii de rezervă ai formaţiei RB Leipzig ar fi avut loc în primul 11 al echipei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Echipa mai bună a câştigat, ei au fost mai puternici din punct de vedere fizic, în intensitate, în ritm, pe contraatac, au fost dominanţi în toate duelurie. A fost o echipă foarte puternică împotriva unei echipe în dificultate. Nu vreau să reamintesc toate accidentările din echipa mea, dar imaginaţi-vă Liverpool fără Sane, Firmino şi Salah sau Leipzig fără Sabitzer, Schick şi Werner, credeţi că ar mai fi câştigat aşa în această seară? Toţi jucătorii care erau pe banca de rezerve a echipei Leipzig ar fi avut loc în formaţia mea. Este o experienţă incredibil de negativă pentru noi, dar dacă luăm ce e bun există multe lucruri pozitive de reţinut pentru viitor", a declarat Mourinho, potrivit lequipe.fr.

RB Leipzig a învins, marţi, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia antrenată de Jose Mourinho, Tottenham, finalista ediţiei trecute. Germanii s-au calificat în premieră în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la a doua participare, după ce au câştigat şi meciul tur, cu 1-0.

Au marcat: Sabitzer '10 şi '21, Forsberg '87.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.