Antrenorul Patrick Mouratoglou consideră că Simona Halep este victima unui tratament nedrept din partea ITIA şi a tribunalului care a decis ca ea să fie suspendată patru ani. “Sper că WTA, ATP şi PTPA vor face tot ce le stă în putinţă pentru a schimba un sistem care distruge carierele unor jucătoare nevinovate”, a menţionat el într-un mesaj în social media.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiu integritatea Simonei şi nu am nicio îndoială că ea nu a luat niciodată vreo substanţă interzisă. Am stat cu ea în toate cele două zile de audiere şi NU pot să cred că tribunalul a ajuns la această decizie pe baza probelor şi argumentelor pe care le-am auzit. Procesul şi ITIA au fost total nedrepte faţă de Simona şi este total inacceptabil”, a notat Mouratoglou.

Antrenorul speră că Halep va învinge la TAS, “singurul tribunal care nu este controlat de ITIA”. “Nu cred că ITIA a căutat adevărul în cazul Simonei şi nu cred că a tratat-o într-un mod acceptabil. Sper că WTA, ATP şi PTPA vor face tot ce le stă în putinţă pentru a schimba un sistem care distruge carierele unor jucătoare nevinovate”, a adăugat Mouratoglou.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.