Participarea Serenei Williams la Australian Open nu este sută la sută sigură. Antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, a declarat că el şi sportiva sa vor lua o decizie în funcţie cum decurge revenirea în formă a fostului lider WTA, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Serena se pregăteşte pentru 2018. Ea se antrenează şi îşi revine în formă. Mă voi alătura ei curând, în Florida. Vom vedea cum reacţionează corpul ei şi care este nivelul tenisului ei şi vom lua o decizie cu privire la Australia", a declarat Mouratoglou, pentru CNN.

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul acestui an, ultima competiţie la care a participat.

Australian Open se va desfăşura între 15 şi 28 ianuarie 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.