Cotidianul Marca scrie, joi, că motivul pentru care mijlocaşul echipei Real Madrid a intrat în dizgraţia antrenorului Santiago Solari ar fi că jucătorul nu a vrut să dea mâna cu tehnicianul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul ar fi avut loc, în vestiar, după meciul pe care Real Madrid l-a pierdut sâmbătă, la Huesca, scor 0-3, în etapa a XIII-a a LaLiga.

Atunci, Solari le-ar fi strâns mâna tuturor jucătorilor, însă când a întins mâna către Isco, acesta a ignorat gestul antrenorului. Isco a fost rezervă la Huesca, intrând în minutul 63, în locul lui Modrici.

Antrenorul l-a lăsat, marţi, pe internaţionalul spaniol pe banca de rezerve, la partida cu AS Roma, din Liga Campionilor.

Potrivit Mundo Deportivo, Isco este nemuţumit şi de metodele de lucru ale tehnicianul, nu numai de faptul că e rezervă, în timp ce Solari îl acuză pe jucător că nu prea îşi dă silinţa la antrenamente.

Până la venirea lui Solari, isco a jucat titular în opt din cele 14 meciuri disputate de Real Madrid, plus două ca rezervă. După ce Solari l-a înlocuit pe Julen Lopetegui, mijlocaşul a jucat 79 de minute, niciodată titular, în şase partide.

Isco a lipsit din lot în luna octombrie,  din cauza faptului că a suferit o operaţie de apendicită.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.