Fostul portar Morgan De Sanctis, acum director în cadrul clubului AS Roma, a ajuns la spital, după un accident de maşină, suferit în noaptea de marţi spre miercuri, pe o arteră din capitala Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflat într-o maşină Hyundai, De Sanctis a suferit accidentul în condiţii neelucidate deoacamdată.

Potrivit gazzetta.it, De Sanctis a fost transportat întâi la clinica Villa Stuart, apoi de urgenţă la Spitalul Gemelli, unde a fost operat la abdomen.

Acum, fostul jucător, care are şi câteva coaste fisurate, se află la terapie intensivă, conştient, iar viaţa lui nu este în pericol.

De Sanctis, 44 de ani, s-a retras în iulie 2017, după ce a jucat la Monaco. El a mai evoluat la Pescara, Juventus, Udinese, FC Sevilla, Galatasaray, Napoli şi AS Roma.

Fostul portar are şapte selecţii la naţională, a câştigat o dată Cupa Italiei cu Napoli, în sezonul 2011/2012, şi o dată campionatul Franţei, cu Monaco, în sezonul 2016-17.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.