Monica Niculescu, locul 38 WTA, va începe sezonul 2017 în prima zi a noului an şi va deschide partidele de pe tabloul princiapl al turneului de la Shenzhen. A şaptea favorită va evolua, duminică, în primul meci de pe arena centrală, de la ora 05.00 (11.00 locală), cu Kai-Lin Zhang, din China, poziţia 134 WTA şi beneficiara unui wild card.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorana Cîrstea, locul 79 WTA, va evolua şi ea duminică, împotriva jucătoarei Kristina Kucova din Slovacia, locul 81 mondial. Această partidă este a treia de pe terenul 1, unde meciurile încep la ora 06.00.

Şi Ana Bogdan, locul 130 WTA, va evolua duminică în turul al doilea al califciărilor dacă va trece de manşa I. Adversara ei va fi Nina Stojanovici din Serbia, locul 140 WTA, care a eliminat-o pe Patricia Maria Ţig, locul 108 WTA. Meciul ar fi al doilea de pe terenul 1.

A treia româncă acceptată direct pe tabloul principal este Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2. Cel mai probabil ea va evolua luni, cu Jelena Jankovici din Serbia, locul 4 WTA.

Shenzhen Open este transmis de Digi Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.