Monica Niculescu a transmis, marţi, un mesaj după ce a fost numită căpitan-nejucător al echipei de FED Cup a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doresc să mulţumesc domnului Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, conducerii FRT pentru onoranta propunere de a reprezenta România şi din postură de căpitan al Echipei Naţionale de Senioare! Am convingerea că împreună cu colegele din această minunată echipă, cărora le sînt recunoscătoare pentru susţinere, putem obţine rezultate frumoase pentru România!", a scris ea, pe reţelele de socializare.

Federaţia Română de Tenis a anunţat, joi, că Monica Niculescu este noul căpitan al echipei naţionale de senioare a României, după ce antrenorul Florin Segărceanu a decis să renunţe la funcţia de căpitan-nejucător pe care a ocupat-o începând cu luna noiembrie 2017.

“Conducerea FRT îşi exprimă pe această cale recunoştinţa faţă de activitatea depusă de antrenorul Florin Segărceanu alături de echipa de Fed Cup a României, pe care a dus-o spre cea mai bună performanţă din istorie, semifinala Grupei Mondiale cu Franţa din anul 2019, şi îi mulţumeşte pentru pasiunea şi implicarea de care a dat dovadă în cei peste trei ani în care s-a ocupat de destinele Naţionalei de senioare a României”, se menţionează pe site-ul FR Tenis.

Prima întâlnire oficială la care Monica Niculescu, încă jucătoare în activitate, va fi căpitan va fi România - Italia, de la Cluj-Napoca, din 16-17 Aprilie 2021, din play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup (fosta FedCup).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.