Monica Niculescu, locul 81 WTA şi cap de serie numărul 15, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe chinezoaica Fangzhou Liu, locul 146 WTA, în turul I al calificărilor turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niculescu s-a impus într-o oră şi 30 de minute şi va evolua pentru un loc pe tabloul principal cu americanca de 19 ani Sofia Kenin, locul 62 WTA şi cap de serie numărul 8.

Românca şi-a asigurat un premiu de 4.215 dolari şi 20 de puncte WTA.

În preliminariile competiţiei cu premii de 2,7 milioane de dolari mai este prezentă Ana Bogdan, locul 80 WTA şi cap de serie numărul 14, care va da piept cu Yingying Duan, tot din China, locul 120 WTA.

Tot vineri, Sorana Cîrstea, locul 52 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 7-5, de americanca Nicole Gibbs, locul 129 WTA, în primul tur al calificărilor.

Principala favorită pe tabloul principal este Simona Halep, locul I WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.