Monica Niculescu, locul 147 WTA, intrată pe tabloul principal care rezervă, a fost eliminată în primul tur al turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost învinsă, luni, cu scorul de 7-5, 6-4, de germana Laura Siegemund, locul 51 WTA, după un meci care a durat aproape două ore.

Niculescu va primi un premiu de 3.000 de dolari şi un punct WTA pentru prezenţa pe tabloul principal.

Siegemund va juca în turul al doilea cu australianca Destanee Aiava, locul 218 WTA, beneficiară a unui wild card. Învingătoarea din acest meci va evolua în optimi cu câştigătoarea partidei Simona Halep, locul 2 WTA - Anastasia Potapova (Rusia), locul 101 WTA, care va avea loc tot luni.

Monica Niculescu va evolua şi la dublu, în echipă cu Patricia Ţig. Româncele dau piept, la ora transmiterii acestei ştiri, cu echipa Caroline Garcia/Nadia Podoroska (Franţa/Argentina).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.