Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, cap de serie numărul 3 şi locul 40 WTA, a pierdut, sâmbătă, finala turneului de la Hobart (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, în timp ce Raluca-Ioana Olaru s-a impus în finala probei de dublu a competiţiei din Tasmania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niculescu a fost învinsă, în finală, cu scorul de 6-3, 6-1, după o oră şi 14 minute, de Elise Mertens (Belgia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 127 în ierarhia mondială.

Pentru performanţa reuşită la Hobart, Monica Niculescu va primi 180 de puncte WTA şi un cec în valoare de 21.400 de dolari.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Elise Mertens, în vârstă de 21 de ani, se află la primul titlu din carieră şi va primi 280 de puncte WTA şi un cec în valoare de 43.000 de dolari.

În finala probei de dublu de la Hobart, perechea Raluca-Ioana Olaru/Olga Savciuk (România/Ucraina) a învins, cu scorul de 0-6, 6-4, 10-5, după o oră şi 29 de minute, cuplul Gabriela Dabrowski/Zhaoxuan Yang (Canada/China), cap de serie numărul 3.

Pentru succesul de la Hobart, Olaru şi Savciuk vor primi câte 280 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 12.300 de dolari.

Raluca-Ioana Olaru şi Olga Savciuk au ajuns şi săptămâna trecută în finală la Shenzhen, dar au fost învinse de perechea Andrea Hlavackova/Shuai Peng (Cehia/China).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.